Resultaten

Op deze pagina vindt je een overzicht van de activiteiten waar Zonder Auto Kan Het Ook in de afgelopen jaren aan mee heeft gedaan. Het betreft hier resultaten en korte verslagen.

2007

Terwijl de rest van Nederland aan alle kanten nat werd, hielden wij het droog bij Vaals-Venlo. Op de 58 teams werd een 19e plaats bereikt, dus het kan nog steeds zonder auto. Kijk hier voor de uitslag van ons team, de volledige uitslagen zijn op de site van Vaals-Venlo te vinden.

2006

Met prachtig weer deden we weer mee aan Vaals-Venlo. Op de 46 teams slaagden wij er in de 12e plaats te bemachtigen, dus een uitstekend resultaat. Kijk hier voor de uitslag van ons team en een mooie fotoserie. De volledige uitslagen zijn op de site van Vaals-Venlo te vinden.

In september werd gekampeerd in het Kampeerbosje te Leerdam. Dat we de logistiek nog steeds goed op orde hebben bewees de malle ontmoeting op de markt van Nieuwpoort, binnen een tijdsspanne van 5 minuten wist iedereen uit alle windstreken het verzamelpunt te bereiken.

2005

In een zonovergoten Limburg renden we in recordtijd de estafette Vaals-Venlo. Op de 59 teams slaagden wij er in een 24e plaats te behalen, dus prachtig in de middenmoot. Kijk hier voor de uitslag van ons team en een mooie fotoserie. De volledige uitslagen zijn op de site van Vaals-Venlo te vinden.

Het derde Fietskarkampeerweekend was een groot succes met 4 fietskarren, 2 aanhangfietsen, 2 ligfietsen en een spontaan arriverende bakfiets. Ook waren er nog 2 "gewone" fietsers. Op het fort Spion werd verzameld voor de traditioneel terugkerende pannenkoekensessie en het even traditionele bijpraten. Kijk voor een foto-impressie.

Vaals-Venlo 20042004

Voor de twintigse Vaals-Venloloop op 27 juni hadden we weer een team op de been. Zeer verrassend lukte het ons om de 15e plaats te bemachtigen, een uitstekende prestatie in een deelnemersveld van 48 teams. Verder was de sfeer en organisatie weer puik, zelfs de kleine wolkbreuk op de athletiekbaan in Venlo ontbrak niet. Kijk hier naar wat bewegende beelden (2,1 MB)!

Het tweede Fietskarkampeerweekend, van vrijdag 13 t/m 15 augustus begon bijzonder nat. Gelukkig konden we schuilen in een van de bijzondere gebouwen van het Werk aan de Korte Uitweg. Nadat de buien wegtrokken werd het op zaterdag heerlijk weer, waardoor we allemaal naar buiten konden en een lekker stukje gingen fietsen. Een pick-nick in de uiterwaarden en overtochten per pont ontbraken uiteraard niet. De avond werd traditiegetrouw besloten met pannenkoeken voor de kinderen. Kijk hier naar het fotoverslag.

2003

Eerste Fietskarkampeerweekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 mei 2003. Ondanks dat de weersomstandigheden niet al te best waren, was de opkomst nog behoorlijk groot. In totaal 11 volwassenen en 8 kinderen mochten we verwelkomen op camping "De Karekiet" in Buren. Door de kinderen en karren lag het tempo een stuk lager dan gebruikelijk bij Zonder Auto-activiteiten, maar de gezelligheid was er niet minder om. Lees hier het uitgebreide verslag.

Organisatie van de zesde Slot-tot-slotloop, de jaarlijkse estafette van Slot Zuylen naar het Muiderslot en terug. De stichting had geen eigen team op de weg, maar verschillende donateurs hadden zelf teams op de been gebracht. Meer informatie op de site van de Slotloop.

2002

-Hart van brabantloop: ik kreeg zondagavond van Peter het bericht over de tijden en het eindresultaat. Ik had onderweg al versteld gestaan van de snelheid, en dan met name de constante snelheid, van vele van jullie. En Jan de marathon man, die het zelfs presteerde twee keer exact hetzelfde gemiddelde te lopen, de ene keer op afsalt de tweede keer over de hei, een ware prestatie. Eigenlijk verdienen jullie allemaal een compliment, maar ik weet niet ieders adres (Voornamen weet ik nog wel, maar die vinden niet hun weg op het world wide web.)
 
Vandaag zag ik de uitslag op Internet van al die lopers en gingen mijn gedachte nog even terug.
 
Ik moet eigenlijk concluderen dat ik het een leuke loop vond. Ook omdat het voor mij de eerste keer was, het weer dat bijzonder mee werkte aan een goed gevoel, maar ik denk vooral de ploeg zelf. Een aardig stel mensen om mee te lopen. En hoewel allemaal op zich even fanatiek, onderling niet louter prestatief. En uiteindelijk haalde we inderdaad nog een aardige tijd ook. 32ste van de 108, is best knap gedaan. Ik zal als ik een volgende keer er weer bij kan zijn, extra trainen om te proberen er een schepje bovenop te doen. Met jullie flinke tempo en mijn extra trainarbeid moet "zonder auto kan het ook" weer goed scoren. Hoewel er voor mij vele dagen zijn dat het zonder auto ook kan, vond ik het leuk ook met die tekst op de borst en rug rond te fietsen.
 
Ik heb genoten dus.

2001

Een deel van de uitslagen van 2001 is hier opgenomen.

 

 

 

 


- Donateursweekend en Warandeloop, laatste weekend van november,
Gezelligheid met een vleugje sportiviteit.

- - - Terug naar boven - - -