Programma

Voor dit jaar hebben we nog de volgende activiteiten gepland. Mocht je zelf een evenement hebben waarvan je denkt dat deelname door Zonder Auto Kan Het Ook erg leuk is, dan kun je dat hier doorgeven, of een oproep op onze mailinglist plaatsen.

22 juni 2008

vind de Slot-tot-Slotloop plaats! De Slot-tot-slotloop is een sponsorestafette loop over 80 km langs de oevers van de Vecht en wordt dit jaar georganiseerd door de stichting Albatros. Klik voor meer informatie op de button Slotloop of hier.

29 juni 2008

Ook dit jaar weer deelname van Zonder Auto Kan Het Ook aan de hardloopestafette Vaals-Venlo. De estafette over 105 km door het glooiende Limburgse heuvelland en het Duitse grensgebied. Laat snel weten of je mee doet.

Kampeerweekend op 13 en 14 september

Jaarlijks, in het weekend van Open Monumentendag, organiseren we een kampeerweekend, om de belevenisssen van het afgelopen jaar op te halen. Nu de jeugd wat groter wordt is het aardig om vanaf een gezamenlijk startpunt naar een camping te fietsen en daar de tenten in te richten en het pannenkoekenmaal aan te richten. Dit jaar verzamelen we om 12:00 uur op station Nijmegen om gezamenlijk naar de staatsbosbeheercamping van Groesbeek te fietsen. Kijk verder voor meer informatie of reserveer meteen bij Herbert

 

 

Zo schrijf ik mij in!

Bij Zonder Auto Kan Het Ook kan iedereen mee doen die onze doelstelling en tenue wil (uit)dragen. Via dit inschrijvingsformulier kun je je online aanmelden. Let op: je bent pas definitief aangemeld als je de deelnamekosten hebt overgemaakt op het gironummer 5940828 van de Stichting in Gouda. Heb je de donateurscontributie betaald, dan mag je 20 % korting op de vermelde prijzen rekenen.

Nadere bepalingen

  • Als de inschrijving het maximaal aantal deelnemers overschrijdt, proberen we een tweede ploeg te vormen. Lukt dit niet, dan wordt de deelnamegroep samengesteld volgens de stortingsdatum. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt; te laat is te laat.
  • Bij annulering kan het inschrijfgeld alleen worden teruggestort als er genoeg deelnemers zijn, of voor de inschrijvingsdatum (als de ploeg nog niet is aangemeld) en als door ziekte moet worden afgezien van deelname. Restitutie vindt uitsluitend plaats op verzoek.
  • Bij financieel minder draagkrachtigen kan een betalingsreductie worden gegeven. Overleg hierover even met het secretariaat of een bestuurslid.

Aanmelden voor mailinglist zonder-auto
Ondersteund door groups.yahoo.com